Sampart - smartare inköp!!
SAMPART - Vilka är vi?

SAMPART är ett fristående inköpsföretag som inriktar sig på att hjälpa hotell och restauranger att sänka sina inköpskostnader och få mer tid över till det som ni tycker är stimulerande.

 

Johan Wetterlund har under hela sin yrkeskarriär arbetat inom hotell- och restaurang branschen. Johan började sin bana med säsongsarbete i de svenska fjällen och har sedan arbetat sig vidare genom Sverige. Johan har framför allt arbetet med det arbete som utförs i matsalar och festvåningar och under senare år har han gått över till driftchef för ett par välrenommerade hotell och konferenshotell, men aldrig släppt arbete i matsalen då han tycker att detta är hjärtat i verksamheten och det är här han kan skapa nya relationer med sina gäster. 

Mattias Sparrborn har också arbetet hela sin yrkeskarriär inom restaurang men valt att vara på den andra sidan. Mattias började som kock och har sedan arbetat sig upp genom restaurangen och sedan även hotell för att sluta som driftschef och inköpsansvarig för en privat hotellkedja.

Mattias passion är att köpa billigt vilket kanske kan bero på sitt ursprung ”Smålänning” eller så beror det på att om man vill ge mycket så måste man köpa billigt.

 

Vi hoppas att ni vill träffa oss så vi får berätta hur ni kan spara pengar och får mer tid över till det som just ni tycker är roligt.

 

 

 

SAMPART, Kung Valdemarsväg. 6, 592 41 Vadstena      info@sampart.se       070-679 64 94

Sampart - inköpsavtal, alkoholutbildningar, HACCP mm Kopia Rolex